Priser och Villkor

Vi har mixat porslin i olika färgkombinationer och stilar. Hör gärna av dig om vilken stil du vill ha och titta gärna på vårat instagramkonto för att se ett urval av det vi har att erbjuda, vi försöker alltid tillgodose era önskemål.

 

 

Priser

 

Kuverterbjudande

79kr/kuvert

Innehåll: Förrättstallrik, huvudrättstallrik, desserttallrik, koppar & fat, bestick & kaffesked,
vin & vattenglas.

Äta & Dricka

Förrättstallrik: 15kr/st

Huvudrättstallrik: 16kr/st

Desserttallrik: 15kr/st

Bestick (gaffel, kniv, stor/liten sked): 10kr

Vinglas/Champagneglas: 10kr/st

Vattenglas: 3kr/st

Kopp med fat: 20kr/st

Tillbehör

Kaffekanna: 40kr/st

Mässingsljusstakar: 40kr/st

Mässingskandelabrar: 150kr/st

Uppläggningsfat: 20-35kr/st

Tårtfat i glas: 50-75kr/st

Tårtspadar: 30kr/st

Sockerskålar & Mjölkkannor: 15kr/st

Tillbringare: 10kr/st

Dekoration

Ljusslingor (10 st stora kupor): 100kr/st

Vita plädar: 10kr/st

Vaser: 15-25kr/st

Ljuslyktor i glas m. vitt band: 5kr/st


 


 


Villkor

Boka & avboka

Ni bokar lättast genom att skriva ett mail till oss på Festhyra innehållande det ni önskar hyra/boka. Kontaktformulär finner ni på kontaktsidan.

När du har lagt in en bokning hos oss inväntar ni bokningsbekräftelsen. Det är viktigt att du som kund i god tid granskar bokningsbekräftelsen så att den stämmer överens med det antal och de produkter du önskar hyra.

Betalningsvillkor & Avbokning

Vi tar ut en bokningsavgift på 500 kronor som ej är återbetalningsbar vid avbokning.

Vid avbokning 45 dagar innan evenemang debiteras ingen avbokningsavgift. 50% av ordervärdet debiteras i avbokningsavgift vid avbokning som sker 7-44 dagar innan hyrestillfället, därefter debiteras 100 % av ordervärdet.

Hyresperiod

Hyrespriset gäller normalt för tre dagar : Leveransdag, användningsdag och returdag. Om hyrestagaren inte återlämnar hyrgods inom föreskriven tid (se angiven returtid på orderbekräftelsen) – debiteras ytterligare hyresavgifter löpande till dess att hyrgodset är återlämnat – detta p.g.a. att det inte kan hyras ut till andra. För fler användningsdagar / längre hyresperioder kontakta oss för att få offert.

Saknat /skadat gods /skador

Festhyra accepterar inga anmälningar av skadat gods i leverans efter användningstillfället. Vid återlämning av godset och det är skadat eller något saknas kommer du som kund att bli fakturerad för det hyrgodset. Om något porslin är saknat eller skadat ersättes detta med 50 kr/föremål.

Upphämtning / Leverans

Hyrgodset kan hämtas upp på upphämtningsdagen efter överenskommen tid i Sala. Önskar ni leverans tillkommer en utkörningsavgift om 750 kr (inom 5 mils radie från Sala). Leverans längre än fem mil tillkommer ytterligare 100 kr/mil. 

Återlämning av porslin, glas, bestick, mm

Allt porslin och glas ska efter användandet diskas för hand. Bestick kan diskas i diskmaskin om inget annat anges. Plädar samt tyger ska tvättas i tvättmaskin, enligt medföljande tvättråd, med parfymfritt tvättmedel samt utan sköljmedel. Vaser, skålar , mm ska vara diskade. Vill du slippa diska och eller tvätta? Hör av dig till oss för offert. Mässingsljusstakar och kandelabrar ska återlämnas utan stearinrester. Putsduk samt putsmedel följer med vid leverans.


Kontakta oss gärna vid fler frågor och/eller funderingar.